Δρασεισ
Image gallery image
Image gallery image

Στο σχολειο υλοποιουνται πραξεις ΕΣΠΑ:

ΧρΗσιμοι ΣΥνδεσμοι

Το Σχολείο μας συμμετέχει στον Μαθητόκοσμο 2023

Ο Μαθητόκοσμος είναι μια μεγάλη γιορτή όπου μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί παρουσιάζουν τις ατομικές και ομαδικές ικανότητές τους μέσα από το χορό, το θέατρο, τη μουσική, τις εικαστικές τέχνες και τις νέες τεχνολογίες. Πρόκειται για ένα θεσμό που ξεκίνησε το 1982, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών « Ο Εμμ.Παππάς» προκειμένου να αναδείξει τη δράση και τις ικανότητες των μαθητών. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου «Αστέρια». Στις εκδηλώσεις του Μαθητόκοσμου συμμετείχε και το σχολείο μας.

Μαθητές/τριες όλων των τάξεων μεταβήκαμε στο θέατρο «Αστέρια» όπου αφού θαυμάσαμε τις εικαστικές δημιουργίες της αντίστοιχης έκθεσης στο φουαγιέ του θεάτρου, ανεβήκαμε στη σκηνή και παρουσιάσαμε χορευτικά δρώμενα για τη Μικρασιατική καταστροφή ανά τρεις τάξεις.

Είχαμε ακόμη την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη δουλειά από άλλα σχολεία και να γίνει έτσι μια όμορφη αλληλεπίδραση.  Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο δασκάλων «Εμμανουήλ Παπάς» για την προσφορά του λεωφορείου για την μετακίνηση.